Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Filter op prijs
Filter op Merk
Filter op Naalddikte

Scheepjes Roma Big

Scheepjes Roma Big is een sterk en robuust garen dat is ontworpen voor het maken van duurzame en functionele projecten. Het garen is vervaardigd uit 100% katoen en heeft een stevige en stevige structuur. Dankzij de natuurlijke samenstelling van het garen, is het ademend en zorgt het voor een comfortabel gevoel op de huid, wat het geschikt maakt voor het maken van kleding en accessoires voor warme weersomstandigheden. Het garen is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, variërend van neutrale tinten tot opvallende, felle kleuren, en het is eenvoudig te verwerken tot stevige en functionele stoffen. De unieke eigenschappen van Scheepjes Roma Big zijn de natuurlijke samenstelling, de stevige structuur en de comfortabele gevoel op de huid.

Enig resultaat

Natuurlijke Samenstelling

Scheepjes Roma Big is vervaardigd uit 100% katoen en heeft een stevige en stevige structuur. Dankzij de natuurlijke samenstelling van het garen, is het ademend en zorgt het voor een comfortabel gevoel op de huid.

Veelzijdige Kleuren

Het garen is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, variërend van neutrale tinten tot opvallende, felle kleuren. Deze veelzijdige kleurenkeuze maakt het mogelijk om voor elk project de perfecte kleur te vinden.

Unieke Eigenschappen

De unieke eigenschappen van Scheepjes Roma Big zijn de natuurlijke samenstelling, de stevige structuur en het comfortabele gevoel op de huid. Of je nu op zoek bent naar een garen voor duurzame en functionele projecten, Scheepjes Roma Big is een uitstekende keuze.