Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Filter op prijs
Filter op Merk
Filter op Naalddikte
  • 5 (91)

Scheepjes Chunky Monkey

Scheepjes Chunky Monkey is een zacht en comfortabel garen dat is ontworpen voor het maken van warme en comfortabele projecten. Het garen is vervaardigd uit een mix van acryl en polyester en heeft een dikke en chunky structuur. Dankzij de unieke samenstelling van het garen, is het bovendien resistent tegen pillen en vervorming, wat het geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Het garen is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, variërend van neutrale tinten tot opvallende, felle kleuren, en het is eenvoudig te verwerken tot warme en comfortabele stoffen. De unieke eigenschappen van Scheepjes Chunky Monkey zijn de zachte en comfortabele structuur en de snelle en eenvoudige verwerking. Of je nu op zoek bent naar een garen voor warme en comfortabele sjaals, dekens of andere projecten, Scheepjes Chunky Monkey is een uitstekende keuze.

Resultaat 1–30 van de 91 resultaten wordt getoond

Unieke Samenstelling

Scheepjes Chunky Monkey is vervaardigd uit een mix van acryl en polyester en heeft een dikke en chunky structuur. Dankzij deze unieke samenstelling is het garen resistent tegen pillen en vervorming, wat het geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

Veelzijdige Kleuren

Het garen is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, variërend van neutrale tinten tot opvallende, felle kleuren. Deze veelzijdige kleurenkeuze maakt het mogelijk om voor elk project de perfecte kleur te vinden.

Unieke Eigenschappen

De unieke eigenschappen van Scheepjes Chunky Monkey zijn de zachte en comfortabele structuur en de snelle en eenvoudige verwerking. Of je nu op zoek bent naar een garen voor warme en comfortabele sjaals, dekens of andere projecten, Scheepjes Chunky Monkey is een uitstekende keuze.