Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Filter op prijs
Filter op Merk
Filter op Naalddikte

Scheepjes Cahlista

Scheepjes Cahlista is een garen vervaardigd uit 100% hoogwaardige katoen. Hierdoor is het zacht en comfortabel aanvoelend en geschikt voor dagelijks gebruik. Het garen is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma, waardoor er voor elk project een passende kleur beschikbaar is. Door deze unieke eigenschappen is Scheepjes Cahlista een geschikte keuze voor alledaagse projecten, zoals kleding, accessoires en zacht speelgoed zoals knuffels en rammelaars.

Hoogwaardige Katoen

Scheepjes Cahlista is vervaardigd uit 100% hoogwaardige katoen, waardoor het garen zacht en comfortabel aanvoelt. Het garen is tevens duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Groot Kleurengamma

Het garen is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma, waardoor je altijd de perfecte kleur voor jouw project kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een rustige tint of een opvallende, felle kleur, Cahlista biedt vele mogelijkheden.

Unieke Eigenschappen

De unieke eigenschappen van Scheepjes Cahlista zijn de hoogwaardige katoen, de zachte en comfortabele uitstraling en het grote kleurengamma. Dit maakt het garen geschikt voor alledaagse projecten, zoals kleding, accessoires en zachte speelgoed. Als je op zoek bent naar een garen dat zowel duurzaam als comfortabel is, is Scheepjes Cahlista een uitstekende keuze.