Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Breien > Breinaalden > Rondbreinaalden

Rondbreinaalden

Rondbreinaalden zijn uitstekend te gebruiken voor het maken van de meeste uiteenlopende creaties, denk bijvoorbeeld aan mutsen en sokken, maar ook breiprojecten die niet in een ronde vorm worden gebreid kun je maken met een rondbreinaald. Bestel je rondbreinaald snel & eenvoudig Bij Tante Roos!

Filters

Merk
Naalddikte
Toepassing

Rondbreinaalden

Rondbreinaalden lopen in een ronde vorm en zijn daardoor iets anders in het gebruik dan rechte breinaalden. Rondbreinaalden houd je namelijk op schoot, in tegenstelling tot ‘normale’ breinaalden die je onder de arm houdt. Dit heeft als voordeel dat je ontspannen en langer door kunt breien. 

Voordelen van de rondbreinaald

Rondbreinaalden worden steeds populairder. Dit heeft te maken met een aantal voordelen in tegenstelling tot sommige andere breinaalden. Je hoeft met een rondbreinaald niet constant van naald te wisselen en er is in principe altijd voldoende ruimte beschikbaar op de naald om steken te verwijderen of te vermeerderen. De naalden zijn makkelijk om te bergen. Hierdoor maakt het breien onderweg ook een stuk makkelijker en je kunt breien zonder naden.

Rondbreinaalden kopen

Bij Tante Roos biedt verschillende soorten rondbreinaalden aan, van enkele rondbreinaalden tot hele sets. Benieuwd welke rondbreinaalden bij jou passen? Bekijk onze collectie en productinformatie van het assortiment.