Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Breien > Breinaalden

Breinaalden

Een hobby als breien kun je niet uitvoeren zonder de nodige breinaalden. Zijn je oude naalden aan vervanging toe, of ben je op zoek naar nieuwe naalden met een bepaalde lengte of dikte? Elk project verdiend weer een andere aanpak. Bij Tante Roos vind je een uitgebreid aanbod diverse soorten en maten naalden voor jouw handwerk projecten. Bekijk onze hele breinaalden collectie en vind de perfecte naalden voor jouw breiwerk!

Breinaalden of haaknaalden

Breinaalden verschillen van haaknaalden. Breien doe je normaal gesproken namelijk met twee naalden, en haken met één.  Ook zijn breinaalden een stuk langer en – je raad het misschien al- hebben ze geen haak. Een traditionele breinaald is gemaakt van aluminium of plastic. Plastic breinaalden zijn vaak wat lichter dan de aluminium breinaalden. Alle breinaalden worden verkocht per paar. 

Verschillende soorten breinaalden

Er bestaan ook verschillen onder de soorten breinaalden. Bij Tante Roos bieden we breinaalden met knop, breinaalden zonder knop, kabelnaalden en rondbreinaalden. Ontdek ons aanbod en beslis welke naald het beste is voor jouw werk. 

De dikte van breinaalden

Breinaalden zijn er in verschillende diktes. Wanneer je gaat werken met dun wol is het handig om dunne breinaalden te gebruiken. En wanneer je met dik wol gaat breien zijn dikke breinaalden weer handiger. Als je niet precies weet welke dikte je moet gebruiken, kijk dan even op het etiket van jouw breiwol.

Breinaald kopen

Bij Tante Roos biedt diverse soorten breinaalden aan voor een voordelige prijs. Wil jij ook breinaalden van Bij Tante Roos? Bekijk ons aanbod en druk op de breinaalden voor meer productinformatie.

Filteren

Merk
Naalddikte
Toepassing