Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Soxxbook 2

Soxxbook 2

Voor iedereen die na Soxxbook nog steeds stapelgek op sokken breien is!

Ontdek 25 nieuwe, kakelbonte sokken voor kleine en grote voeten.

Voor mama, papa en de kinderen, én voor vrienden en familie, in de maten 20-21 tot 46-47.In dit boek vindt iedereen gegarandeerd zijn of haar nieuwe lievelingssok: feestelijk bont, stijlvol met grijs, fris maritiem, puur natuurlijk of romantisch zoet.

Met een apart hoofdstuk met tips & tricks voor hoe je een aantal patronen voor grotemensensokken uit dit boek kunt aanpassen voor kleine voetjes, zonder het effect van de motieven te verliezen.

Met de uitvoerige uitleg van alle basistechnieken (en een link naar online-video’s) kan je breiwerk gewoon niet mislukken!

 18,50

Uitverkocht

SKU soxxbook-2 Categorieën ,

Voor iedereen die na Soxxbook nog steeds stapelgek op sokken breien is!

Ontdek 25 nieuwe, kakelbonte sokken voor kleine en grote voeten. Voor mama, papa en de kinderen, én voor vrienden en familie, in de maten 20-21 tot 46-47.

In dit boek vindt iedereen gegarandeerd zijn of haar nieuwe lievelingssok: feestelijk bont, stijlvol met grijs, fris maritiem, puur natuurlijk of romantisch zoet. Met een apart hoofdstuk met tips & tricks voor hoe je een aantal patronen voor grotemensensokken uit dit boek kunt aanpassen voor kleine voetjes, zonder het effect van de motieven te verliezen. Met de uitvoerige uitleg van alle basistechnieken (en een link naar online-video’s) kan je breiwerk gewoon niet mislukken!

Filteren