Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00)

Klein Maar Fijn patronenboekje 24

 1,00

Beschrijving

Klein Maar Fijn patronenboekje 24

Voor families van pasgeborenen is tijd het allerbeste cadeau. Tijd om herinneringen te maken zodat ze zich kunnen onderdompelen in elke seconde samen. Dat is precies wat we in gedachten hadden toen we de nieuwste editie van Scheepjes Klein Maar Fijn Kleintjes ontwikkelden. Met de 3 praktische cadeaus in deze editie maak je door te naaien, breien of haken een gedenkwaardig kraamcadeau met een persoonlijke touch. De Nappy Clutch Bag ontworpen door Liz Barraclough is ruim genoeg voor alle essentiële benodigdheden, Michelle Oonincxs gebreide Dummy Comforter helpt kleine vingertjes hun geruststellende speentje te vinden en de grote knopen op Marja Waalwijks gehaakte Puff Stitch Baby Cardigan helpen om een beweeglijke baby iets makkelijker aan te kleden!

In deze editie van Klein Maar Fijn komt een veelzijdigheid aan technieken samen in leuke kleine weekendprojecten! De projecten worden gemaakt met Scheepjes Sweetheart Soft, Scheepjes Merino Soft en Tissu de Marie stoffen.

Over Scheepjes Klein Maar Fijn

Kleine, betaalbare projecten, gemaakt met Scheepjes garens. Dat is Klein Maar Fijn in een notendop. De patronen zijn geschikt voor beginners, nodigen uit om nieuwe technieken te ontdekken en zijn bovendien budgetvriendelijk! Elk patroon is voorzien van handig uitneembaar boodschappenlijstje om het shoppen nog makkelijker te maken!

 

Extra informatie

Toepassing

Breien, Haken, Overig