Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Klein Maar Fijn patronenboekje 21

 1,50

Beschrijving

Klein Maar Fijn patronenboekje 21

In deze extra dikke editie genaamd Winter Wonderland staat de vreugdevolle decembermaand centraal. Met zes patronen om te haken, breien, punchen en knutselen is er voor ieder wat wils.

Van een wandhanger gemaakt met de corner 2 corner haaktechniek tot schattige gebreide roodborstjes, een gepunchte applicatie tot een gebreide capuchon en van een decoratieve krans met pompons tot een vrolijke mokwarmer. In deze editie van Klein Maar Fijn komt een veelzijdigheid aan technieken samen in leuke kleine weekendprojecten!

De projecten worden gemaakt met Scheepjes Catona, Scheepjes Colour Crafter, Scheepjes Chunky Monkey, Scheepjes Stone Washed en River Washed en Scheepjes Softy.

Over Scheepjes Klein Maar Fijn

Kleine, betaalbare projecten, gemaakt met Scheepjes garens. Dat is Klein Maar Fijn in een notendop. De patronen zijn geschikt voor beginners, nodigen uit om nieuwe technieken te ontdekken en zijn bovendien budgetvriendelijk! Elk patroon is voorzien van handig uitneembaar boodschappenlijstje om het shoppen nog makkelijker te maken!

 

Extra informatie

Toepassing

Breien, Haken, Overig