Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kun je jouw bestelling of een deel van de bestelling (met uitzondering van aangebroken bollen) binnen 14 dagen retourneren, je betaalt alleen € 6,00 verzendkosten. Je mag jouw bestelling zonder opgaaf van redenen retourneren, maar om onze dienstverlening te verbeteren is jouw feedback voor ons heel belangrijk.

Afgeprijsde artikelen:

Afeprijsde artikelen nemen wij niet retour. Dit geldt voor artikelen in de aanbieding, sale, BlackFriday.

Ruilen:

Werkt hetzelfde als retourneren.

  • Zorg ervoor dat de producten die je retourneert in originele verpakking worden geretourneerd inclusief de pakbon.
  • Meld je retour aan via de button onderaan de pagina. De verzendkosten € 6,00 voor deze zending zijn voor jouw rekening.
  • Ondertussen kan je je nieuwe bestelling al plaatsen.
  •  

Retour aanmelden:

De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Tijdens deze termijn kun je jouw bestelling aanmelden voor retour middels het formulier wat je hieronder  aantreft. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, alleen dan kunnen wij jouw retour in behandeling nemen. Lever het pakketje dan binnen 3 dagen in op een pakketpunt.

Let op: wij accepteren alleen onaangebroken of onbeschadigde producten in originele verpakking en met de pakbon. Alle haak-, brei- en garenpakketten behoren in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien er producten uit het pakket gebruikt zijn, kunnen wij jouw retour helaas niet accepteren.

Retour is aangemeld, wat moet ik nu doen?

  • Zorg ervoor dat de producten die je retourneert in originele verpakking worden geretourneerd inclusief de pakbon.
  • Print het verzendetiket uit en plak deze op het pakketje. De verzendkosten voor deze zending zijn voor jouw rekening.
  • Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Dit is tevens het verzendbewijs. Bewaar je verzendbewijs goed tot je bericht van ons krijgt dat we jouw retour hebben ontvangen.

Let op: indien je het patroon al hebt gedownload, brengen wij € 4,95 in rekening