Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Het granny square boek Stephanie Göhr e.a.

 18,99

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Het granny square boek Stephanie Göhr e.a.

Granny squares zijn heerlijk om te haken. De vierkantjes zijn snel klaar en je kunt er van alles mee maken: kussens, kleden, tassen, hoesjes, sjaals en nog veel meer.

Dit boek begint met de basis: de eenvoudigste granny. Dan ga je stap voor stap steeds meer uitdagingen aan: granny’s met hartjes, bloemen, rozetten, sterren en zelfs reliëf-motieven. Vervolgens ga je doen wat granny squares haken zo leuk maakt: je haakt er een heleboel! In allerlei kleurcombinaties haak je stapels en stapels granny’s die je tot slot aan elkaar haakt of naait tot de leukste resultaten.

Met je eigen variaties en kleurcombinaties kun je je ontwerpen aan elke stijl aanpassen. Wie eenmaal begint aan granny squares zal er steeds weer nieuwe toepassingen voor vinden.

Welk garen kan je gebruiken voor Granny Squares:

Eigenlijk kan je alle garens wel gebruiken zolang het maar niet tè dun is. Dus geen mohairgarens. Je kan aan de slag met acryl, katoen of mixgarens.

In dit boek wordt gebruik gemaakt van Scheepjes Catona 50gr maar deze garens kunnen oa ook:

De colour packs zijn uitermate geschikt voor een vrolijke granny deken omdat je dan van iedere kleur een granny kan maken, hierdoor ontstaat er een leuk kleurig geheel.