Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Haakpakket Mozaiek Sjaal

Haakpakket Mozaiek Sjaal

Inhoud Haakpakket Mozaiek Sjaal:

  • 1 x Scheepjes StoneWashed-RiverWashed Colour Pack 58x10g
  • Haakpatroon (NL)

 46,50

SKU haakpakket-mozaiek-sjaal Categorieën , ,

Haakpakket Mozaiek Sjaal

Van deze sjaal word je toch blij? Deze mooie Mozaiek sjaal haak je van 1 snoepdoos vol met kleine bolletjes StoneWashed en Riverwashed. Je gebruikt hiervoor haaknaald 3 en met het bijgeleverde patroon haak je eenvoudig jouw mooie Mozaiek Sjaal. Het patroon is een diagram(tekening) dus niet uitgeschreven.

Over het garen:

Scheepjes Stone Washed is een katoen-acrylmix die ondanks de robuuste naam zijdezacht aanvoelt. Het karakteristieke stonewashed uiterlijk ontstaat door de combinatie van ecru katoen met kleurige en donzige acrylvezels. Het garen is samengesteld uit een mix van 78% katoen en 22% acryl, heeft daarmee de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl sterk en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Scheepjes Stone Washed ideaal voor de meest uiteenlopende brei- en haakprojecten en bovendien geschikt voor elk seizoen.

Scheepjes River Washed is vergelijkbaar met Stone Washed, maar is opgebouwd uit een geverfde binnendraad met daaromheen een anders gekleurd netje, wat een uniek tweekleurig effect geeft. River Washed geeft uw haak- en breiprojecten een stoere maar tegelijkertijd zachte uitstraling. River Washed is uitstekend te combineren met Stone Washed omdat de garens qua garendikte en vezelgehalte overeenkomen.

Inhoud Haakpakket Mozaiek Sjaal:

  • 1 x Scheepjes StoneWashed-RiverWashed Colour Pack 58x10g
  • Haakpatroon (NL)

Benodigdheden (niet inbegrepen)

Moeilijkheidsgraad:

Dit pakket kan je moeilijk/makkelijk maken als je zelf wilt. Stel dat je de granny in het patroon te lastig vind dan kan je altijd een gemakkelijkere uitzoeken op het internet. Deze sjaal kan je goed als leerproject gebruiken om meters te maken.

 

Filteren