Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Breipakket Plaid Florentine

Breipakket Plaid Florentine

Het breipakket Plaid Florentine is een heerlijke woondeken die gemakkelijk te maken is. Om Plaid Florentine te breien, gebruik je breinaalden maat 10. Met het bijgeleverde breipatroon, brei je eenvoudig jouw Plaid Florentine! Het Florentine plaid heeft een afmeting van 100cm x 140cm. Plaid Florentine wordt met dubbele draad gebreid en is daardoor lekker warm. Je werkt in banen die je daarna aan elkaar zet.

 61,75

SKU breipakket-plaid-florentine Categorieën , ,

Breipakket Plaid Florentine:

Het breipakket Plaid Florentine is een heerlijke woondeken die gemakkelijk te maken is. Om Plaid Florentine te breien, gebruik je breinaalden maat 10. Met het breipatroon, brei je eenvoudig jouw Plaid Florentine! Het Florentine plaid heeft een afmeting van 100cm x 140cm. Plaid Florentine wordt met dubbele draad gebreid en is daardoor lekker warm. Je werkt in banen die je daarna aan elkaar zet.

Inhoud breipakket Looping Plaid Florentine:

Klik de kleur van jouw keuze aan. De kleuren van het voorbeeld bestaan helaas niet meer dus we hebben een paar leuke combinaties gemaakt.

  • 3 x 5 = 15 bollen in de kleurencombinatie van jouw keuze.
  • Breipatroon (NL)

Ik wil graag een andere kleurencombinatie:

Dat is mogelijk, maak je keuze bij Lammy Yarns Country Wool en geef je keuze door bij ‘notities’ op de afrekenpagina. Kleur 730 en 41 zijn uitverkocht.

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Ook handig om te gebruiken:

Moeilijkheidsgraad:

  • Gemakkelijk.

Tip:

Heb je een vaste hand van breien bestel dan wat extra bollen, dit scheelt weer verzendkosten én het kleurbad is hetzelfde. Losse bollen Country Wool vind je hier; Lammy Yarns Country Wool

Filteren