Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Breipakket Baby Gilet Unicorn

Breipakket Baby Gilet Unicorn

Inhoud Breipakket Baby Vestje:

  • 3 t/m 6 maanden, 2 bollen Lang Yarns Bold of Bold Color in de kleur van jouw keuze. Het voorbeeld is gemaakt van kleur 006
  • Het breipatroon (NL)

 22,50 26,50

SKU breipakket-baby-gilet-unicorn Categorieën , ,

Breipakket Baby Gilet Unicorn

Het breipakket Baby Gilet Unicorn is een mouwloos vestje gemaakt van Lang Yarns Bold Color. Lang Yarns Bold houdt jouw baby heerlijk warm en door de hoogwaardige wol heeft jouw baby geen last van gekriebel. Om het Baby Giletje te breien, gebruik je breinaalden maat 9. Je kan dit baby giletje breien op rechte breinaalden of op rondbreinaalden, net wat je zelf prettig vindt om mee te breien. Je kan kiezen voor de Bold (effen) of de Bold Color (gemêleerd). Het breipatroon van dit schattige baby vestje ontvang je uitgeprint in het pakket.

Inhoud Breipakket Baby Giletje Unicorn:

  • 3 t/m 6 maanden, 2 bollen Lang Yarns Bold of Bold Color in de kleur van jouw keuze. Het voorbeeld is gemaakt van kleur 006
  • Het breipatroon (NL)

Het Giletje groter maken:

Ja dat is mogelijk, je hebt best nog wat garen over van de 2 bolletjes. Ik heb een kort filmpje gemaakt waarmee je hakend kan opzetten. Hiermee kan je heel gemakkelijk het patroontje aanpassen naar de maat van jouw kindje door de lossenketting op een kledingstuk te leggen om de juiste breedte te verkrijgen. Probeer maar eens, het is echt niet zo moeilijk en je krijgt een heel mooi randje onderaan je breiwerk.

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Moeilijkheidsgraad:

  • Gemiddeld

Tip:

Heb je een vaste hand van breien bestel dan wat extra bollen of een maat groter, dit scheelt weer verzendkosten én het kleurbad is hetzelfde. In dit geval is 2 bollen ruim voldoende.

Levertijd:

  • 7 – 10 werkdagen

Filteren