Filter op prijs

Merk

Lengte

Toepassing

Borduren

Zoek je een leuke hobby die ook nog eens erg trendy is, dan is borduren écht iets voor jou! In onze collectie vind je brei- en haakbenodigdheden, en ook borduurartikelen. Borduren is een geweldige manier om je creatieve kant te laten zien. Met zo veel verschillende kleuren en motieven om uit te kiezen, kun je je fantasie de vrije loop laten. Je zult prachtige kunstwerken kunnen maken die indruk maken op je vrienden en familie. Borduren is niet alleen een aangenaam tijdverdrijf; het kan je ook helpen ontspannen.

Resultaat 1–24 van de 619 resultaten wordt getoond

Van beginner tot gevorderde

We zijn bij Tante Roos gespecialiseerd in de mooiste borduurpakketten met DMC’s fantastische kleuren aan borduurgaren. We hebben pakketten voor elk niveau. Kruissteek, spansteek, Frans knoopwerk, stiksteek, en platsteek zijn maar een paar van de manieren waarop geborduurd kan worden. Om met borduren te beginnen, koop je een compleet pakket. Als je gevorderd bent, is het voldoende om alleen het garen en de stof te kopen.

 

Alles om te borduren bij Tante Roos

We hebben een ruim assortiment om te borduren, pakketten, borduurringen en garens. We verkopen volledige kleurencombinaties van DMC, maar je kunt ze ook apart kopen bij Tante Roos om je voorraad aan te vullen. Ga direct aan de slag!

Winkelwagen

Filter op prijs

Merk

Toepassing

Scroll naar top