Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Soxxbook

 20,00

Uitverkocht

Beschrijving

Soxxbook 1

Sokken met patronen breien

Van de kleurrijke sokken van Kerstin Balke word je vanzelf vrolijk. En je wilt er meteen ook een paar. Aan de slag dus, om ze zelf te breien! Meer dan een set sokkenbreinaalden en twee of drie bollen wol heb je niet nodig en je breiwerk past in elke tas. Zelfgebreide sokken zijn bovendien een leuk cadeau en in de winter zijn ze onmisbaar. Of je nou houdt van bonte of zoete kleurtjes, gedekte natuurtinten, maritieme motieven of retro, in dit Soxxboek vind je gegarandeerd je favoriete sok!
In een apart hoofdstuk zie je hoe je bij de verschillende patronen kunt variëren met kleur.
Laat je inspireren door de modellen in dit boek en brei je lievelingsmodel in je lievelingskleuren. Je vindt ook tips over hoe je zelf je eigen sokken met patronen kunt ontwerpen. Hoe leuk is dat! Met uitvoerige uitleg in dit Soxxbook van alle basistechnieken die ervoor zorgt dat je breiwerk zeker slaagt!

Inhoud Soxxbook 1

In dit boek vind je vele ontwerpen, verrassende kleurcombinaties en belangrijke basisinstructies. De jacquardpatronen kun je gebruiken voor sokken van maat 36 tot 45 en nog groter. Ben je nog niet zo handig in het breien met twee draden, maak dan eerst sokken met een ringpatroon en ga later met kleine jacquardpatronen aan de gang. Sokken breien is geen tovenarij en niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Als je eenmaal ontdekt hebt hoe leuk sokken breien is, zul je al Kerstins patronen willen maken.

Benodigdheden:

Hier zetten we even alles op een rijtje om sokken te breien, zo kan je direct aan de slag.