Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00)

Scheepjes Whirl – 780 Key Lime Pi

 24,50

Beschrijving

Scheepjes Whirl

Scheepjes Whirl is een heerlijke, gemêleerde garen van Scheepjes en beschikbaar in de meest schitterende en uiteenlopende kleurencombinaties, om van te smullen!

Kenmerken Scheepjes Whirl

De Scheepjes Whirl staat bekend om diverse kenmerken:

  • De Whirl heeft een samenstelling van 60% katoen en 40% acryl. Door deze samenstelling is de Scheepjes Whirl uitermate geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht brei- en haakprojecten
  • Het garen is volledig getwijnd (meerdere draden in elkaar gedraaid), waardoor je snel kunt breien of haken. Daarnaast zorgt het twijnen ervoor dat splijten worden voorkomen
  • De Scheepjes Whirl heeft een gigantische lengte van wel 1000 meter met prachtige lange kleurenwisselingen. Wil je een grote sjaal of omslagdoek maken? Geen probleem!
  • Het garen van Scheepjes heeft prachtige kleurencombinaties. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

Breien of haken met Scheepjes Whirl

Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten. Tip vanuit ons: Ga je met een project aan de slag, zorg er dan voor dat je van buiten naar binnen werkt, zo voorkom je namelijk knopen! Begin je wel van binnenuit, zorg er dan voor dat je heel voorzichtig doet en niet te hard aan het garen trekt.

Extra informatie

Materiaal

Acryl, Natura Medium Katoen

Merk

Scheepjes

Naalddikte

3,5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheepjes Whirl – 780 Key Lime Pi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *