Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Scheepjes Whirl – 753 Slice ‘O’ Cherry Pie

Scheepjes Whirl – 753 Slice ‘O’ Cherry Pie

 24,50

SKU 8717738977536 Categorieën , , , , ,

Scheepjes Whirl

Scheepjes Whirl is een heerlijke, gemêleerde garen van Scheepjes en beschikbaar in de meest schitterende en uiteenlopende kleurencombinaties, om van te smullen!

Kenmerken Scheepjes Whirl

De Scheepjes Whirl staat bekend om diverse kenmerken:

  • De Whirl heeft een samenstelling van 60% katoen en 40% acryl. Door deze samenstelling is de Scheepjes Whirl uitermate geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht brei- en haakprojecten
  • Het garen is volledig getwijnd (meerdere draden in elkaar gedraaid), waardoor je snel kunt breien of haken. Daarnaast zorgt het twijnen ervoor dat splijten worden voorkomen
  • De Scheepjes Whirl heeft een gigantische lengte van wel 1000 meter met prachtige lange kleurenwisselingen. Wil je een grote sjaal of omslagdoek maken? Geen probleem!
  • Het garen van Scheepjes heeft prachtige kleurencombinaties. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

Breien of haken met Scheepjes Whirl

Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten. Tip vanuit ons: Ga je met een project aan de slag, zorg er dan voor dat je van buiten naar binnen werkt, zo voorkom je namelijk knopen! Begin je wel van binnenuit, zorg er dan voor dat je heel voorzichtig doet en niet te hard aan het garen trekt.

Filteren