Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Scheepjes Frosted Whirl – 322 Skinny Scream

Scheepjes Frosted Whirl – 322 Skinny Scream

 25,50

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit heerlijke, gemêleerde garen van Scheepjes is beschikbaar in een aantal verrukkelijke kleurcombinaties met glimmertje. Met een samenstelling van 57% katoen / 38% acryl / 5% Lurex Polyester is het uitermate geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht projecten. Anders dan andere zogenaamde unicat garens is Whirl een volledig getwijnd garen om snel te kunnen haken of breien en om splijten te voorkomen. Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten.

De extra grote garencake heeft een gigantische lengte van wel 1000 meter met prachtige lange kleurwisselingen, meer dan genoeg voor een grote sjaal of omslagdoek. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

Tip: om knopen in het garen te voorkomen kan je beter het garen van buiten naar binnen verwerken. Begin je wel van binnenuit dan moet je dat heel voorzichtig doen en niet te hard aan het garen trekken.

Samenstelling

Materiaal 57% Katoen / 38% Acryl /5% Lurex Polyester
Gewicht 215 gram
Lengte ca. 1000 meter
Aanbevolen naald 3,5

Filteren