Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Scheepjes Cahlista – 238 Powder Pink

Scheepjes Cahlista – 238 Powder Pink

 2,40

Uitverkocht

SKU 8717738892679 Categories , , , ,

Cahlista betekent ‘bijzonder mooi’ en dat geldt zeker voor Scheepjes Cahlista met de stijlvolle, matte uitstraling! Dit 100% katoenen, niet-gemerceriseerde garen heeft de perfecte twijning, zodat het garen niet splijt en toch zeer soepel valt. Dit garen is ‘double gassed’, wat betekent dat eventuele overtollige katoenvezels van het garen worden verwijderd middels een proces waarbij het garen tot twee keer toe door een vlam wordt geleid en daardoor perfect wordt afgewerkt. Het garen glijdt gewoonweg over de haaknaald of breinaalden! Scheepjes Cahlista is een beeldschone aanvulling op ons kwalitatief hoogstaande assortiment katoenen haak- en breigarens.

Cahlista is verkrijgbaar in 109 kleuren met herkenbare kleurnummers, zodat het geschikt is voor projecten met verschillende garendiktes, zo is het bijvoorbeeld te combineren met Scheepjes Catona, Sweet Treat of Sugar Rush.

We hebben de Cahlista niet standaard op voorraad, maar bestellen het garen bij de leverancier als je het bij ons besteld. Daarom kan het iets langer duren dan gebruikelijk voor je jouw bestelling ontvangt.

Samenstelling

Materiaal 100% katoen
Gewicht 50 gram
Lengte ca. 85 meter
Aanbevolen naald 4,5 – 5

Kleurenkaart Scheepjes Cahlista

Filteren