Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00)

Haakpakket Starry Rose

 17,50

Beschrijving

Haakpakket Starry Rose

Leuke sjaal Tunisch gehaakt met de ‘knit stitch’of ook wel ‘Tricotsteek’ genoemd. De gebruikte techniek is tunisch haken, een variatie op het reguliere haken. En is echt heel erg gemakkelijk! De “knit stitch” geeft een zachte structuur en geeft het effect van een breisteek.

Inhoud haakpakket Starry Rose

  • 3 bollen totaal, 2 bollen Phil Looping of Lammy Country Wool kleur Wit en 1 bol Scheepjes Stardust in de kleur 657 Aquarius. De kleur blauwig/wit, die in het voorbeeld is gebruikt, bestaat helaas niet meer.
  • Patroon (NL)

Ik wil graag een andere kleurcombinatie:

Dat is mogelijk, kijk voor de kleuren bij Phil Looping of Lammy Country Wool en Scheepjes Stardust. Geef dan de kleuren van jouw keuze door bij ‘notities’.

Benodigheden (niet inbegrepen):

Werkwijze haakpakket Starry Rose:

Er zit een werkwijze bij het pakket, waarin de link staat naar een filmpje. Hierin wordt uitgelegd hoe je de sjaal maakt. Bekijk ook onze blog over hoe je Tunisch moet haken: Workshop Tunisch Haken.

De uitleg over hoe je de kwasten kunt maken staat in onze blog ‘Hoe maak je kwasten’

Tip:

Haak zo los mogelijk want anders krijg je een veel te dichte structuur en heb je niet genoeg garen. Je moet met gemak je steken heen en weer kunnen bewegen op de naald. Voel je weerstand? Dan haak je te vast en heb je een grotere naald nodig. Hoe strakker je haakt, hoe kleiner de sjaal wordt. Op mijn hand is de sjaal 2m breed geworden en 50cm in de punt.

Extra informatie

Naalddikte

10, 9

Toepassing

Haken

Soort

Puntsjaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpakket Starry Rose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *