Clover Haaknaaldenset

Clover Haaknaaldenset

 59,95

 59,95

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Complete set Clover Amour haaknaalden. Alle negen maten in een set:  2.0 – 2,5 – 3,0 – 3,5 – 4,0 – 4,5 – 5,0 – 5,5 – 6.0 mm.

De Clover Amour haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat welke een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Het handvat is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker en sneller gaat.

Haaksters met gewrichtspijn zullen deze haaknaalden ook fijn vinden. Het zachte, dikkere en daardoor gemakkelijker vast te houden handvat zorgt ervoor dat er minder druk gezet hoeft te worden met de duim en wijsvinger.

Opvallend aan deze haaknaalden zijn de felle en vrolijke kleuren van de handvaten, welke ook de dikte van de naald aangeven. Veel haaksters hebben hun favoriete dikte haaknaald om mee te werken. Het zoeken van de juiste dikte naald zal hiermee gemakkelijker worden, omdat je de juiste maat direct ziet aan de kleur!

Merk

Clover

Soort

Sets

Toepassing

Haken

Winkelwagen
Scroll naar top