Klantenservice: 085 - 0602232 (maandag t/m donderdag van 9.00-17.00)

Home > Winkel > Breipakket Moon Rose Gilet

Breipakket Moon Rose Gilet

 49,95

SKU breipakket-moon-rose-gilet Categories , , ,

Breipakket Moon Rose Gilet:

Het breipakket Moon Rose Gilet is een leuk fluffy, lang gilet gemaakt van Lammy Soft Sensation en Durable Glam. Het voordeel van de Soft Sensation is dat er geen wol in verwerkt zit dus als je allergisch bent voor wol dan is dit het perfecte garen voor jou.  Om het Moon Rose Gilet te breien, gebruik je rondbreinaalden maat 8 voor de boorden en 12 voor de panden. Met het breipatroon die wij als download toesturen, brei je eenvoudig jouw Moon Rose Gilet!

Rondbreinaalden of gewone naalden:

Dit Moon Rose Gilet wordt gebreid op rondbreinaalden. Het zou op gewone naalden kunnen maar je hebt dan best veel steken op de naald dus dat zal wat proppen zijn. De mouwen worden rondgebreid aan het gilet maar je kan ook de mouwtjes los breien en er daarna aannaaien.

Welke maat moet ik kiezen:

De inhoud van het pakket is voldoende voor maat M (38/40) t/m XL (44/46) Wil je het vest in XXL maken dan heb je van iedere kleur 1 bol extra nodig tenzij je het gilet korter maakt.

Inhoud breipakket Moon Rose Gilet:

  • Benodigde garen, 13 bollen Lammy Soft Sensation en 2 bollen Durable Glam voor maat M – XL in de kleur van het voorbeeld. De kleuren van het voorbeeld zijn; 6 x 005 Wit, 5 x 001 Zwart, 2 x 038 Grijs en 2 x Charcoal van Durable Glam
  • Liever meer bollen? Deze vind je hier Lammy Soft Sensation
  • Breipatroon (NL) als download in de bevestigingsmail

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Ook handig om te gebruiken:

Liever een andere kleurcombinatie:

Dat kan, bestel dan dit pakket en geef bij opmerkingen aan welke kleuren je liever wilt ontvangen.

Moeilijkheidsgraad:

  • Gemakkelijk maar je moet wel kunnen breien.

Filteren