Scheepjes StoneWashed-RiverWashed Colour Pack

 39,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar via nabestelling

Scheepjes Stone Washed-River Washed Colour Pack

De Scheepjes Stone Washed-River Washed Colour Pack bestaat uit een assortiment van 36 kleuren Scheepjes Stone Washed plus 22 kleuren Scheepjes River Washed in schattige minibolletjes van 10 gram, verpakt in een stevige kraft vensterdoos. Scheepjes Stone Washed is een katoen-acrylmix die ondanks de robuuste naam zijdezacht aanvoelt. Het karakteristieke stonewashed uiterlijk ontstaat door de combinatie van ecru katoen met kleurige en donzige acrylvezels. Het garen is samengesteld uit een mix van 78% katoen en 22% acryl, heeft daarmee de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl sterk en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Scheepjes Stone Washed ideaal voor de meest uiteenlopende brei- en haakprojecten en bovendien geschikt voor elk seizoen.

Het verschil tussen Stone Washed en River Washed

Scheepjes River Washed is vergelijkbaar met Stone Washed, maar is opgebouwd uit een geverfde binnendraad met daaromheen een anders gekleurd netje, wat een uniek tweekleurig effect geeft. River Washed geeft uw haak- en breiprojecten een stoere maar tegelijkertijd zachte uitstraling. River Washed is prima te combineren met Stone Washed omdat de garens qua garendikte en vezelgehalte overeenkomen.

De Scheepjes colour packs zijn een fantastische inspiratiebron voor de kleurenselectie van een volgend project, maar ook ideaal voor veelkleurige projecten, zoals een granny squaredeken.

Inhoud Scheepjes Stone Washed-River Washed Colour Pack:

  • 36 bolletjes Scheepjes Stone Washed van 10gr.
  • 22 bolletjes Scheepjes River Washed van 10gr.

Eigenschappen Stone Washed en River Washed:

  • Materiaal : 78% katoen, 22% acryl
  • Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 24 st x 32 nld
  • Aanbevolen naald : 3
  • Gewicht : 10 gram
  • Lengte : ca 26 meter

 

Materiaal

78% Katoen, 22% Acryl, Acryl, Acryl, Katoen, Katoen

Naalddikte

3

Toepassing

Breien, Haken

Merk

Scheepjes

Winkelwagen
Scroll naar top