Scheepjes Legacy Katoen

Scheepjes Legacy Katoen

 3,50

 3,50

Wissen
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Maak kennis met het nostalgische haakkatoen van de toekomst! Scheepjes Legacy ademt de historie van het zelf maken en doet ons denken aan vervlogen tijden. De tijd waarin onze (over)grootmoeders onderleggers, tafellopers en zelfs doopjurken vervaardigden in neutrale tinten wit en ecru. Stuk voor stuk projecten die met liefde zijn gemaakt en generatie op generatie worden doorgegeven binnen een familie.

Scheepjes Legacy is een zacht, ademend garen dat door haar twijning en grotere dichtheid geknipt is om de tand des tijds te doorstaan. Scheepjes Legacy is er in twee varianten: een premium blend 100% katoenen reeks, bestaande uit garens met een natuurlijke matte uitstraling, en een 100% gemerceriseerd katoenen serie, die zich onderscheidt zich door de gave, gladde draad en subtiele glans. Beide zijn beschikbaar in de klassieke tinten wit en ongeverfd ecru, in vier garendiktes: nr. 6, nr. 8, nr. 10 en nr. 12.

Steeds vaker wordt bij de productie van Scheepjes garens gebruikgemaakt van een volledig biologische afvalwaterzuivering, waardoor het gebruikte water op een veilige manier wordt gerecycled en hergebruikt. Dat geldt ook voor Scheepjes Legacy. Dat maakt Legacy tot de perfecte keus voor milieubewuste creatievelingen, zeker omdat het garen ook vegan-friendly is! Scheepjes Legacy voldoet aan de normen EN71-3, zodat het veilig is voor gebruik in baby- en peuterartikelen, zoals kleding en speelgoed.

Samenstelling

Materiaal 100% Premium Blend Katoen
Gewicht 100 gram
Naalddikte voor nr. 6 3,5 mm
Looplengte voor nr. 6 240 meter
Naalddikte voor nr. 8 3 mm
Looplengte voor nr. 8 330 meter
Naalddikte voor nr. 10 2,5 mm
Looplengte voor nr. 10 400 meter
Naalddikte voor nr. 12 2 mm
Looplengte voor nr. 12 495 meter

 

Kleur

Legacy Katoen – nr. 10 Ecru, Legacy Katoen – nr. 10 Wit, Legacy Katoen – nr. 12 Ecru, Legacy Katoen – nr. 12 Wit, Legacy Katoen – nr. 6 Ecru, Legacy Katoen – nr. 6 Wit, Legacy Katoen – nr. 8 Ecru, Legacy Katoen – nr. 8 Wit

Materiaal

Katoen

Merk

Scheepjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheepjes Legacy Katoen” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top