Voororder Scheepjes Crimbo Limbo Pakket

 38,95

Uitverkocht

Categorieën: ,

We krijgen 5 pakketten binnen dus reserveer snel! OP = OP

Scheepjes Crimbo Limbo pakket,

Op de dagen tussen Kerst en Oudjaar komen we bij van de drukte die geweest is, genieten we na van alle cadeaus en kunnen we nog dagen eten van dat heerlijke kerstdiner. In deze periode, in het Engels ook wel aangeduid als Crimbo Limbo, zijn we het liefst thuis in onze vertrouwde omgeving. Om in deze huiselijke setting heerlijk creatief aan de slag te gaan, heeft Scheepjes het perfecte cadeau ontwikkeld.

Scheepjes presenteert haar eerste Crimbo Limbo Kit, een haakproject om de luwte van de drukke decemberdagen te vullen met creativiteit. Als deelnemer aan het Evergreen Mystery Shawl Project krijg je een belangrijke taak – de inhoud van de Crimbo Limbo Kit moet geheim blijven tot Eerste Kerstdag! Op deze dag mag de zegel verbroken worden en kan je je samen met deelnemers over de hele wereld onderdompelen in een nieuw creatief haakavontuur.

Het Evergreen Mystery Shawl Project is ontworpen door Lilla Björn Crochet en biedt avontuurlijke beginners tot meer ervaren haaksters en hakers een plezierig haakproject. Speciaal voor de Crimbo Limbo Kit zijn een unieke kleur Scheepjes Whirl en Scheepjes Whirlette geproduceerd. Ook is er speciaal voor deze kit een uniek YARN – The After Party patroon geprint.

Wanneer wordt het pakket geleverd:

Dit zijn de laatste pakketten en deze worden hopelijk rond 17 december aan ons geleverd. Wij verwerken ze dan gelijk zodat het pakket  jouw kant op komt.

Inhoud Crimbo Limbo Pakket:

  • Haakpatroon YARN – The After Party Special Christmas Edition in Engels (UK terms) en Nederlands.
  • Garens:
    1 x Scheepjes Whirl Special Christmas Edition
    1 x Scheepjes Whirlette Special Christmas Edition
    1 x Scheepjes Whirlette
  • Een kleine verrassing

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Winkelwagen
Scroll naar top