Over ons

Bij Tante Roos is opgericht door Dionne Houter en is ontstaan uit een eerder bedrijf genaamd Red Rose Byoux.

‘Ik ben opgegroeid met een creatieve moeder en we waren altijd in de weer om leuke dingetjes te verzinnen en te maken. Zij is ook degene die mij heeft leren breien en haken en haar oude naaimachine wordt nog steeds regelmatig door mij gebruikt om kleertjes te maken. Creativiteit is mij dus met de paplepel ingegoten.’ – Dionne

Bij Tante Roos is begonnen als Red Rose Byoux. In het begin maakten we alleen sieraden en gaven wij workshops sieraden maken. Van lieverlee is dat uitgegroeid in een webshop met veel van onze interesses en met de nadruk op haak-, en breipakketten, daar paste dus ook een nieuwe naam bij; Bij Tante Roos was geboren. Wij hebben geen fysieke winkel waar je ons kunt bezoeken , onze winkel bevind zich alleen on-line.

We ontwerpen, ook samen met onze leveranciers, nu leuke en niet al te moeilijke haak-, en breipatronen die veelal ook geschikt zijn voor de beginnende hakers en breiers. We proberen hiermee wel jullie eigen creativiteit aan te boren door niet alles compleet voor te kauwen. Kleurkeuzes zal je soms zelf moeten maken. Wees hierin niet te krampachtig maar doe gewoon lekker wat je gevoel je ingeeft. Het is gemakkelijker dan je denkt en er gaat een hele creatieve wereld voor je open.

Omdat we willen blijven groeien hebben we in 2017 een nieuwe website en doen we ons best om met z’n allen iedereen blij te maken met leuke haak- en breipakketten, patronen, video’s en mooi garen.

Een creatieve groet!

Team van Bij Tante Roos

Wist je dat je ons ook kan vinden op instagram;

https://www.instagram.com/bijtanteroos

en op facebook;

https://www.facebook.com/bijtanteroos

en op pinterest;

https://nl.pinterest.com/bijtanteroos/

op you tube;

https://www.youtube.com/channel/UCLVJN6yTSRyfFnIiBsHAl-Q

en op Ravelry;

https://www.ravelry.com/people/BijTanteRoosshop
Winkelwagen
Scroll naar top