Hoe brei ik de Loop-di-Loop sjaal

De Loop-di-Loop is een lekkere makkelijke sjaal om te breien.

Eigenlijk brei je alleen maar recht en meerder je maar aan 1 kant ( wel iedere keer dezelfde kant )

Hierdoor ontstaat er een driehoeksjaal die je zo groot kan maken als dat je zelf maar wilt.

Hoe ik meerder leg ik uit in het volgende filmpje;

Het breipakket met de heerlijke Phil Looping vind je hier

2 reacties op “Hoe brei ik de Loop-di-Loop sjaal”

  1. Marja De Klerk-Pelser

    ZO leuk om de loop-di-loop sjaal te breien! Voor het eerst met rondbrei-naalden, beviel goed. Was ook echt nodig bij dit werkje. Wat ik zo fijn vind is dat ik iedere keer wat bijleer met de patronen van jou Dionne, hoe je meerdert zonder een gat te laten ontstaan b.v. Nu weer voor het eerst met 3 draden breien bij jou korte Missy Di vest. Ik hoop dat ik een keer de omslagdoek durf te breien, waarmee jij loopt met hond in het bos, met die prachtige meerkleurige draden. Wat een mooie kleuren.

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar top