Haakpakket Beatrix Blanket MAL

 94,35

Scheepjes Whirl × 3

Scheepjes Whirlette × 2

Scheepjes Whirlette

Beatrix Blanket MAL

Haak mee aan de Beatrix Blanket tijdens deze gelijknamige MAL! De Beatrix Blanket is een opvallende verschijning in ieder woonvertrek, dankzij het rijke damastpatroon en het subtiele kleurverloop. Jellina Verhoeff van Jellina Creations ontwierp deze elegante deken voor YARN Bookazine 12 Romance (GRATIS bij je pakket), en haalde haar inspiratie uit werk van Rossetti. Zijn schilderij Beata Beatrix waarop hij zijn muze en geliefde Lizzie Siddal afbeeldt, staat bekend om het interessante spel tussen licht en schaduw. De Beatrix Blanket wordt gehaakt met de Tapestry techniek met Scheepjes Whirl en Whirlette. De YARN Bookazine 12 Romance ontvang je GRATIS bij het garen.

Over de Make-A-Long

De romantische Beatrix Blanket is ontworpen voor iedereen die houdt van kleur én van populaire verloopgarens. De originele deken is gemaakt met meerdere bollen van één kleur Whirl en twee verschillende kleuren Whirlette. Met behulp van de Tapestry haaktechniek wordt het damastmotief gehaakt door bij de eerste bol Whirl aan de buitenzijde te starten en bij de tweede bol aan de binnenzijde, met bijpassende Whirlettes om de Whirl kleur aan beide uiteinden te verlengen.

Moeilijkheidsgraad

De Beatrix Blanket MAL is perfect voor de gemiddelde crafter die zijn of haar vaardigheden in Tapestry haken wil ontwikkelen of opfrissen en wil experimenteren met kleurverloop. Samen met de wekelijkse blogposts van ontwerpster Jellina, de ondersteuning binnen de Officiële Facebook Groepen in de vorm van de kundige en behulpzame Facebook moderators en admins en de Scheepjes Community zorgt Scheepjes ervoor dat alle ingrediënten voor een inspirerende MAL aanwezig zijn

Verkrijgbaarheid Patroon

Het haakpatroon voor de Beatrix Blanket is te vinden in YARN Bookazine 12 – Romance. Deze ontvang je GRATIS bij aankoop van het pakket. Naast het geschreven patroon is er ook een haakdiagram voor het damastmotief en voor de rand.

In YARN Bookazine 12 Romance staan nog 16 moderne haak- en breipatronen waarin functionaliteit en schoonheid verenigd worden in de diverse steekpatronen, garenkeuzes, geborduurde details en rijke kleurstellingen. De prachtige kanten patronen en traditionele motieven van 11 haak- en 6 breipatronen zijn geïnspireerd op schilderijen, behang en wandkleden die de Victoriaanse stijl belichamen. Het zijn stuk voor stuk zeer gedetailleerde draagbare projecten én woonaccessoires waarin het ambacht en plezier van zelf creëren gevierd wordt.

Kleurencombinaties

Omdat niet ieder interieur hetzelfde is kan je bij ons je eigen kleurencombinatie maken. We hebben een heel aantal voorbeelden gemaakt naar van Whirls en Whirlettes die volgens Scheepjes goed met elkaar combineren(zie foto’s). We hebben alleen de keuze van de rand open gelaten omdat het kan zijn dat je graag een contrasterende rand mooi vindt of juist een rand die niet zo opvalt. Je hebt om deze deken te maken 3 Whirls nodig en 2 Whirlettes die bij de binnenkant van de Whirl matchen en 1 Whirlette voor de rand. Zet hiervoor de 3 bollen op de kleur van jou keuze.

Inhoud Haakpakket Beatrix Blanket MAL

  • A 3 x Scheepjes Whirl  in de kleur van jouw keuze
  • B 2 x Scheepjes Whirlette in de kleur van jouw keuze (achtergrond en motief)
  • C 1 x Scheepjes Whirlette in de kleur van jouw keuze (rand)
  • Scheepjes Yarn 12 Romance

Benodigdheden niet inbegrepen:

Meer informatie over de Beatrix Blanket MAL

Wil je graag nog wat meer informatie over deze MAL, klik dan hier

Materiaal

60% Katoen, 40% Acryl

Merk

Scheepjes, Scheepjes Whirl

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Naalddikte

3

Soort

Interieur

Toepassing

Haken

Scheepjes Whirl

Materiaal

Acryl, Natura Medium Katoen

Merk

Scheepjes

Naalddikte

3,5

Scheepjes Whirlette

Materiaal

Acryl, Natura Medium Katoen

Merk

Scheepjes

Naalddikte

3,5, Natura Medium 4

Scheepjes Whirlette

Materiaal

Acryl, Natura Medium Katoen

Merk

Scheepjes

Naalddikte

3,5, Natura Medium 4

Winkelwagen
Scroll naar top