Breinaald zonder knop

Breinaalden zijn er in verschillende soorten en maten, zo kun je Bij Tante Roos terecht voor breinaalden met knop en breinaald zonder knop. Breinaalden zonder knop worden ook wel breinaalden met een dubbele punt genoemd. Deze breinaalden zijn 40 cm lang en worden veel gebruikt voor het rondbreien van truien met een pas. Houdt rekening met het feit dat diverse breinaalden beschikken over unieke eigenschappen.

Het lijkt er op dat we niet hebben wat je zoekt...

Breinaalden zonder knop snel bestellen

Een breinaald zonder knop beschikt over twee dezelfde uiteinden, namelijk twee punten. Deze zijn nodig voor het rondbreien van bijvoorbeeld mouwen, cols en sokken. Dit breiwerk kan wat gecompliceerder zijn omdat er minimaal 4 breinaalden nodig zijn om te kunnen rondbreien.

Breinaald zonder knop online kopen

Geeft een breipatroon aan dat u breinaalden zonder knop nodig heeft dan kunt u ervan uitgaan dat het rond, dus zonder naad, gebreid moeten worden. Als startende breier kan dit wat lastig zijn; rondbreinaalden zouden de oplossing kunnen bieden. Voor een gevorderde breier zijn breinaalden zonder knop zeker aan te raden. Je bestelt gemakkelijk en veilig breinaalden zonder knop Bij Tante Roos.

 

Winkelwagen
Scroll naar top