Filter op prijs

Merk

Lengte

Borduurgaren

Bij Tante Roos verkopen we alleen borduurgarens van de beste materialen, waaronder DMC borduurgaren. Niets geeft meer voldoening dan een stuk stof om te toveren tot een prachtig kunstwerk. Met de juiste borduurmaterialen is dit eenvoudig te doen. Wij hebben complete borduurpakketten, maar je kunt het borduurgaren ook los bestellen. Wij bieden borduurgaren, patronen, borduurpakketten en borduurringen. Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Resultaat 1–24 van de 615 resultaten wordt getoond

Waarom is het belangrijk dat je het juiste garen gebruikt

Wanneer de meeste mensen aan borduurwerk denken, stellen zij zich kleurrijke motieven voor die in stof geborduurd zijn. Wat zij zich misschien niet realiseren is dat het soort borduurgaren dat gebruikt wordt een grote invloed kan hebben op het eindproduct. Bij Tante Roos bijvoorbeeld gebruiken wij alleen DMC borduurgaren. Dit garen van hoge kwaliteit is gemaakt van langstapelig Egyptisch katoen en ondergaat een speciaal verfproces dat resulteert in levendige, kleurvaste kleuren. Het is ook dubbel gemerceriseerd, wat betekent dat het extra sterk en glanzend is. Met andere woorden, het is het perfecte garen om prachtige borduurpatronen mee te maken.

Borduurgaren makkelijk online bestellen

Voor het borduren hebben we ook een borduurring en andere benodigdheden die u nodig heeft, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden voor je volgende project. Kijk vandaag nog op onze site zodat je alles in orde hebt om een mooi kunstwerk te maken!

Winkelwagen

Filter op prijs

Merk

Scroll naar top